Tuinaanleg

Header 1

Het aanleggen van een nieuwe tuin of het veranderen van een bestaande situatie is een klus die niet iedereen aan kan. Campmans helpt u graag met uw plannen Of het nu een strakke tuin moet worden of juist een weelderige bloementuin, voor al uw ideeën staan we open. We helpen u graag vanaf nul naar de tuin van uw dromen. Voor alle formaten en budgetten zijn er mooie tuinen te realiseren.

Het aanleggen van de tuin gebeurt vaak nadat er een ontwerp is gemaakt. U kunt u bij ons een vrijblijvende afspraak maken voor advies. Het bespreken en ontwerpen van de tuin is belangrijk, zodat er tijdens het aanleggen geen misverstanden kunnen ontstaan.
Een mooi terras of bestrating vraagt immers om de juiste hoogte, ondergrond en afwatering. Ook een vijver of tuinschutting vereisen vakmanschap, ervaring en gebruik van de juiste materialen.

Voor borders met planten en struiken, zijn de juiste stand, grondsoort en bemesting van belang. Met al deze zaken houden wij bij de aanleg van uw tuin rekening. Zo heeft u vele jaren plezier van uw tuin, vijver en terras.

Neem voor vrijblijvend advies of offerte contact met ons op.